17 вересня - День рятівника!

Шановні рятівники, вогнеборці, ветерани пожежної служби від депутатського корпусу Хмільницької районної ради та від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем рятівника України!

     Це свято людей, які завжди допомагають тим, хто опинився у біді; людей, які допомагають запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій; людей, які захищають здоров’я і життя людей та надають необхідну допомогу постраждалим, цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом.

     Щодня Ви гідно виконуєте поставлені перед вами завдання та демонструєте відважність і витримку духу. Ви не шкодуєте ні власного здоров’я, ні життя заради того, щоб врятувати та допомогти іншим.

     День рятівника є професійним святом не тільки працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, але також громадян, які внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

     Тож у цей святковий день бажаємо усім вам міцного здоров'я, щастя, добра, якомога менше тривожних викликів і безсонних ночей! Щиро дякуємо за вашу сміливість, вірність обов’язку, за постійну готовність до боротьби з безжалісними стихіями, за те, що вдень і вночі стоїте на варті безпеки нашого здоров’я та майна. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь оберігає вас від усіх негараздів.

 

     З повагою,

     Голова районної ради                                                     Юрій СЛАБЧУК

Переглядів: 615