Пам’яті Героя Андрія Сторожука

     Сьогодні, 24 вересня, вшанували пам'ять Героя Андрія Сторожука, що загинув на Сході нашої держави, внаслідок пострілу снайпера. Вшанувати пам’ять про Героя та покласти квіти до меморіалу, встановленого на фасаді Хмільницького об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки прийшли представники районної ради, райдержадміністрації, міської ради, рідні та друзі, коллегита побратими Андрія Сторожука.

     24 вересня 2019 року солдат Сторожук під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Мар’їнка Донецької області отримав вогнепальне поранення, несумісне з життям.

     Відданий справі молодий захисник нашої держави Андрій Юрійович Сторожук похований на кладовищі в селіПедоси Хмільницького району Вінницької області27 вересня 2019 р. Без батька залишився його маленький син.

     11 лютого 2020 року Указом Президента України «За особисту мужність і самовіддані дії, проявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України», Андрій Сторожук нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно).

         

Переглядів: 353