Робоча нарада обласної Ради

     Голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук взяв участь у робочій нараді, яку провів голова обласної Ради Вячеслав Соколовий з головами районних рад. На зустрічі обговорили найактуальніші питання, які нині турбують громади: ситуацію з поширенням ковіду, необхідність посилення темпів вакцинації, а також питання теплопостачання для бюджетних закладів та установ.
     Про ситуацію із поширенням коронавірусу та захворюваністю розповіла заступниця начальника управління соціально-гуманітарної політики виконавчого апарату обласної Ради Надія Марусяк.

     Начальник управління з питань майнових та орендних відносин, будівництва, інфраструктури, ЖКГ виконавчого апарату обласної Ради Василь Броварник надав інформацію про стан укладення договорів на постачання природного газу бюджетними закладами, а також звернув увагу на можливі ризики, які виникають або можуть виникнути із газопостачанням у громадах.

     Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий запевнив голів районних рад, що обласна Рада завжди готова надавати всебічну допомогу громадам у розв’язанні нагальних питань. Він також зазначив, що керівники районних рад спільно з головами громад мають посилити роз’яснювальну та інформаційну роботу щодо необхідності вакцинації.

      

Переглядів: 293