Вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

                          
      Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС! Сьогодні в Україні день пам’яті!  День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ми згадуємо та вшановуємо живих ліквідаторів цієї жахливої техногенної катастрофи та молимося за полеглих у боротьбі з мирним атомом. Ми низько схиляємо голови перед пам’яттю загиблих у цій боротьбі.

     У далекому вже 1986 році Україна втратила частину своєї території, яка внаслідок Чорнобильської катастрофи стала непридатною для проживання, а також тисячі людських життів, яких вбив і вбиває досі ніби мирний атом. Але ці втрати були б набагато більшими, якби не мужність та героїзм ліквідаторів: пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, працівників міліції, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на станції.

     Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.

     Ліквідатори виграли свою війну з мирними атомом і на завжди залишилися Героями. Ви врятували сотні тисяч життів українців та інших європейських народів. Щиро бажаємо всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

Переглядів: 299