3 сесія 8 скликання

24 грудня 2020 року о 12:00 в зеленій залі Калинівського районного Будинку культури відбулась позачергова 3 сесія Хмільницької районної ради 8 скликання. 

На сесії були розглянуті наступні питання:

1. Про план роботи районної ради на І квартал 2021 року.
2. Про Програму та порядок здійснення видатків районного бюджету на проведення загальнорайонних урочистостей, відзначення загальнодержавних, професійних свят, ювілейних та пам'ятних дат на 2021 рік.
3. Про районну програму висвітлення діяльності Хмільницької районної державної адміністрації та Хмільницької районної ради в засобах масової інформації на 2021 рік.
4. Про внесення змін до складу постійних комісій районної ради 8 скликання.
5. Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради 8 скликання Тимощук А.Ф.
6. Про районну програму надання адресної одноразової матеріальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, які потребують соціального захисту та підтримки на 2021 рік.
7. Про районну Програму по наданню депутатами районної ради матеріальної допомоги громадянам району на 2021 рік.
8. Про передачу об’єктів спільної комунальної власності та передачу прав засновників юридичних осіб Хмільницькій міській раді.
9. Про передачу об’єктів спільної комунальної власності та передачу прав засновників юридичних осіб Уланівській сільській раді.
10. Про передачу об’єктів спільної комунальної власності та передачу прав засновників юридичних осіб Козятинській міській раді.
11. Про передачу об’єктів спільної комунальної власності та передачу прав засновників юридичних осіб Махнівській сільській раді.
12. Про передачу об’єктів спільної комунальної власності та передачу прав засновників юридичних осіб Самгородській сільській раді.
13. Про передачу об’єктів спільної комунальної власності та передачу прав засновників юридичних осіб Глуховецькій селищній раді.
14. Про затвердження договорів.
15. Про  розпорядження голів райдержадміністрацій.
16. Про внесення змін до рішення 32 сесії Козятинської районної ради 
7 скликання  від 20 грудня 2019р. № 02-32-07 „Про районний бюджет на 2020 рік”.
17. Про внесення змін до рішення 38 сесії районної ради 7 скликання  від 18.12.2019 року № 577 „Про районний бюджет Хмільницького району на 2020рік”.
18. Про районний бюджет Хмільницького району на 2021 рік.
19. Про початок припинення шляхом ліквідації комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницького району» Хмільницької районної ради.
20. Про початок припинення шляхом ліквідації комунального підприємства «Хмільницьке районне радіомовлення»
21. Про початок припинення шляхом ліквідації районної комунальної позашкільної навчальної установи «Дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки «Олімп» Хмільницької районної ради.
22. Про початок припинення комунального підприємства «Козятинська районна аптека Козятинської районної ради» спільної комунальної власності територіальних громад Хмільницького району шляхом його ліквідації .
23. Про початок припинення «Районного комунального підприємства «Козятинбуд» спільної комунальної власності територіальних громад Хмільницького району шляхом його ліквідації.
24. Про початок припинення комунальної організації «Редакція районного радіомовлення «Промінь» спільної комунальної власності територіальних громад Хмільницького району шляхом його ліквідації.
25. Про внесення змін та скасування рішень Козятинської районної ради.
26. Про скасування рішення районної ради та початок припинення комунального закладу  «Козятинський  районний Будинок культури» Козятинської районної ради спільної комунальної власності територіальних громад Хмільницького району шляхом його ліквідації.
27. Про початок припинення «Позашкільного навчально-виховного центру Козятинського району» спільної комунальної власності територіальних громад Хмільницького району шляхом його ліквідації.
28. Про скасування рішення районної ради та початок припинення  комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Козятинського району Вінницької області» Козятинської районної ради спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селищ  Хмільницького району шляхом її ліквідації.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 883