Короткостроковий семінар

03 квітня 2014 р. у м.Вінниці був проведений короткостроковий семінар для голів районних державних адміністрацій, голів районних рад, міських, сільських та селищних голів, на якому були присутні голова Хмільницької районної ради Чмелюк Василь Арсеньович, голова Хмільницької райдержадміністрації Буткевич Євгеній Віталійович та сільські голови Хмільницького району.

Окрім керівників області, перед учасниками семінару виступили: заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, голова постійної комісії обласної Ради з соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Ігор Вернигор, представники департаментів та управлінь ОДА, а також правоохоронних органів та військових структур.

 
 
В ході семінарських занять були озвучені проблеми, що склалися внаслідок останніх суспільно-політичних подій в Україні та області, і запропоновані шляхи їх вирішення.
 
Також були обговорені питання: «Про фінансово-економічний розвиток регіону: стан та проблеми»; «Реалізація земельної реформи та створення прозорого ринку землі в населених пунктах області»; «Забезпечення законності і правопорядку в населених пунктах області»; «Про проблеми мобілізації людських та транспортних ресурсів»; «Реалізація антикорупційної політики в Україні. Механізми протидії корупції».
 
Джерело
Переглядів: 780