«Круглий стіл» щодо децентралізації влади

03 березня 2015 року о 11:00 в залі засідань Хмільницької райдержадміністрації відбулося засідання «круглого столу» щодо ключових напрямків реформування місцевого самоврядування та децентралізації влади в Україні.
Участь в заході взяли голова обласної Ради Сергій Михайлович Свитко, заступник керівника виконавчого апарату обласної Ради Нешик Степан Степанович, голова районної ради Чмелюк Василь Арсеньович.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Зоя Григорівна Бонсевич представила присутнім результати дослідження, в якому було проаналізовано практичні наслідки об’єднання територіальних громад на прикладі громад Хмільницького району.
 
 
Керівник громадської організації «ПРАВО» Віталій Володимирович Дорох передав голові обласної ради Сергію Свитку пропозиції, які було напрацьовано експертами організації за наслідками участі в україно-польському проекті «Супільний капітал для українського місцевого самоврядування». 
Детальніше

Під час засідання «круглого столу» було обговорено ключові проблемні питання проведення реформи, з якими стикаються на місцях. 

Всі учасники дискусії дійшли висновку, що реформа має відбуватися в умовах широкого інформування членів територіальних громад.
 
Переглядів: 977