Повідомлення про скликання позачергової 14 сесії

Повідомлення про скликання позачергової 14 сесії Хмільницької районної ради 8 скликання

25 лютого 2022 року о 10 годині в залі засідань Хмільницької райдержадміністрації скликається  пленарне засідання позачергової  14 сесії районної ради  8 скликання.

На розгляд  пленарного засідання пропонується внести наступні питання:

1. Про Програму  територіальної  оборони    Хмільницького району на 2022 - 2024 роки.

2.Про звіт голови районної державної адміністрації про здійснення адміністрацією делегованих їй районною радою повноважень.

3 . Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення  межі населеного пункту с. Сокілець Козятинської міської ради.

4. Про оренду майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Хмільницького району

5. Про включення до Переліку першого типу  та затвердження умов оренди об’єкта комунальної власності за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука, 1, загальною площею 97,5 м2. 

6. Про включення до Переліку першого типу  та затвердження умов оренди об’єкта комунальної власності за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука, 1, загальною площею 30,9 м2. 

7. Про включення до Переліку першого типу  та затвердження умов оренди об’єкта комунальної власності за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука, 1, загальною площею 29,2 м2.

8. Про затвердження умов оренди об’єкта комунальної власності за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука, 1, загальною площею 11,6 м2.

9. Про передачу майна  Уланівській сільській раді

10. Про  затвердження договорів

11. Про затвердження звіту по виконанню районного бюджету за  2021 рік.

12.Про списання безнадійної заборгованості ліквідованого банку «Україна».

13. Про  розпорядження голови райдержадміністрації.

14.  Про внесення змін до рішення 12 сесії районної ради 8 скликання  від 24.12.2021 року № 196 «Про районний бюджет Хмільницького району на 2022рік».

15. Про внесення змін до рішення 2 сесії районної ради 8 скликання  від15.12.2020 року № 18 «Про початок реорганізації Калинівської та Козятинської районних рад шляхом приєднання до Хмільницької районної ради та створення комісії з реорганізації Калинівської та  Козятинської районних рад».

16. Про звернення Хмільницької районної ради до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки і оборони України щодо термінової розробки проект Закону про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік» з метою фінансового забезпечення виконання Закону «Про основи національного спротиву».

17.Про звернення депутатів Хмільницької районної ради VIII  скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо  доцільності збереження органів місцевого самоврядування субрегіонального рівня та забезпечення їх належного фінансування.

      На пленарне засідання  районної ради запрошуються:  голова Хмільницької районної державної адміністрації, військовий комісар Хмільницького районного територіального центру  комплектування та соціальної підтримки ,керівник Хмільницької окружної прокуратури, начальник відділу поліції, начальник Хмільницького районного управління Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій, керівник районного загону територіальної оборони, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації  які інформують з питань порядку денного сесії, засоби масової інформації.

 

 

Переглядів: 243