Cпільне засідання президії та постійних комісій

29 січня 2014 року о 10:00 відбулось спільне засідання президії та постійних комісій Хмільницької районної ради, на яке були запрошені керівники управлінь, відділів і служб райдержадміністрації.

До порядку денного засідання було включено питання про суспільно-політичну ситуацію в країні.
Віддаючи шану загиблим в результаті подій в Києві та регіонах України, присутні вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.
Відповідно до листа районної державної адміністрації до порядку денного засідання  було включено такі питання:
- Про Програму економічного і соціального розвитку Хмільницького району   на 2014 рік.
- Про районний бюджет на 2014 рік
- Про внесення змін до рішення 12 сесії районної ради 6 скликання № 188 від 24 травня 2012 р. «Про районну Програму «місцевих стимулів» для медичних працівників Хмільницького району».
- Про надання погодження на введення посад.
- Про затвердження переліку закладів культури базової мережі Хмільницького району.
- Про Програму з підготовки та відзначення у 2014 році 200-річчя від дня народження  Т.Г. Шевченка.
Було надано слово голові постійної комісії з питань бюджету Гавлович Валентині Василівні.
Слово для інформації „Про Програму економічного і соціального розвитку Хмільницького району на 2014 рік” було надано Іванкову Володимиру Михайловичу - начальнику управління економіки райдержадміністрації.
 
 
Слово для інформації „Про районний бюджет на 2014 рік” було надано Бонсевич Зої Григорівні - начальнику фінансового управління райдержадміністрації.
 
 
Слово для інформації «Про внесення змін до рішення 12 сесії районної ради 6 скликання № 188 від 24 травня 2012 р. «Про районну Програму «місцевих стимулів» для медичних працівників Хмільницького району».
Було надано заступнику голови райдержадміністрації Маташу Сергію Петровичу.
Слово для інформації «Про затвердження переліку закладів культури базової мережі Хмільницького району» було надано начальнику відділу культури і туризму райдержадміністрації Стукану Миколі Олександровичу.
Слово для інформації «Про Програму з підготовки та відзначення у 2014 році 200-річчя від дня народження  Т.Г. Шевченка» було надано депутату районної ради Степанюк Вірі Анатоліївні.
Слово для інформації «Про суспільно-політичну ситуацію в країні» було надано голові постійної комісії з питань  регламенту, депутатської діяльності, етики, гласності, адміністративно-територіального устрою, взаємодії з органами місцевого самоврядування Каленіченку Віталію Олександровичу.
 
Переглядів: 3802