Святкування 22 річниці Незалежності України.

     23 серпня 2013 відбулося урочисте відкриття районної Дошки Пошани, в рамках святкування Дня Державного Прапора України і 22 річниці Незалежності України.

 
 
     Голова Хмільницької районної ради, Чмелюк Василь Арсеньович, та голова Хмільницької районної державної адміністрації, Томашук Олег Володимирович, вручили всім номінантам, занесеним на районну Дошку Пошани, свідоцтва та грошові винагороди, з метою вшанування громадян району за їх значний особистий внесок у збагачення національної та культурної спадщини, розбудову економіки Хмільницького в галузях соціально-економічного розвитку, освіти, охорони здоров’я, культури, промисловості, сільського господарства, будівництва, транспорту та зв’язку, торговельного обслуговування, забезпечення законності та правопорядку, суспільного і державного будівництва та інших галузях забезпечення життєдіяльності району.
 
 
 
 
     Урочиста хода з національним стягом пролягла від районної Дошки Пошани до пам’ятника Т. Шевченку, де відбулась церемонія підняття Державного Прапора України.
 
 
 
 
     Керівництво району і міста взяло участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника Т. Шевченку.
 
 
 
     По завершенню урочистостей відбувся огляд світлин територіальних громад Хмільницького району (детальніше у фотогалереї).
 
 
 
 
Вгору
Переглядів: 958