Звернення

Звернення
Хмільницької районної державної адміністрації,
Президії районної ради, депутатів районної ради, керівників підприємств, організацій, установ району, загальноосвітніх закладів, активу району з приводу політичної ситуації в країні до сторін протистояння в державі

 

Ми глибоко стурбовані подіями, що відбуваються протягом останніх днів у Києві та окремих регіонах України. Ескалація напруги зросла з обох сторін і вилилась в жорстоке протистояння, в результаті якого загинули люди. В мирний час в центрі європейської столиці пролита кров.

         Висловлюємо щирі та глибокі співчуття сім’ям загиблих.

         Ми засуджуємо дії силовиків та радикальних груп, які використовують зброю та спеціальні засоби, поширюючи насильство в суспільстві, що призвело та призводить до загибелі та нанесення важких тілесних ушкоджень громадянам України.

Ми хочемо закликати сторони конфлікту знайти спільне вирішення ситуації мирним шляхом і покласти край протистоянню.

Ми адресуємо цей заклик до політиків всіх рангів, лідерів опозиції і віримо, що здоровий глузд переможе і компромісне рішення буде знайдено.

Ми докладемо всіх зусиль, щоб забезпечити стабільну та мирну життєдіяльність Хмільницької районної громади.

На даний час важливо усвідомити необхідність припинення насилля і кровопролиття, недопущення розвалу країни, знайти шлях порозуміння і злагоди в суспільстві.

Ми віримо, що споконвічна мудрість українського народу, його виваженість та толерантність переможе і, ми зуміємо зберегти мир і спокій у нашому українському домі.

 

19.02.2014 р.                                           м. Хмільник

Переглядів: 769