Оголошення результатів конкурсного добору

ОГОЛОШЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ПЕРШОГО ТА ДРУГОГО ЗАСІДАНЬ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ З ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСНОГО ДОБОРУ НА ПОСАДУ КЕРІВНИКА КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «Хмільницький районний Будинок культури»

23 січня 2017 р. о 10.00 год. відбулось перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Хмільницький районний Будинок культури».
На засіданні комісії було обрано голову комісії – заступника голови районної ради Войцещука Анатолія Івановича та розглянуто документи кандидата на посаду – Ковальчук Лариси Леонідівни.
Згідно з рішенням комісії вирішено  вважати документи Ковальчук Л.Л. такими, що відповідають кваліфікаційним вимогам, та допустити  Ковальчук Л.Л. до співбесіди на другому засіданні конкурсної комісії.
 
ЗАВАНТАЖИТИ ПРОТОКОЛ першого засідання конкурсної 
 
Відеозапис першого засідання конкурсної комісії:

 
 
Цього ж дня об 10.30 год. відбулось друге засідання  конкурсної комісії  на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Хмільницький районний Будинок культури», на якому під час співбесіди з Ковальчук Л.Л. було заслухано презентацію проекту програми розвитку комунального закладу «Хмільницький районний Будинок культури». Одноголосним рішенням конкурсної комісії переможцем конкурсу визначено Ковальчук Л.Л..
 
ЗАВАНТАЖИТИ ПРОТОКОЛ другого засідання конкурсної
 
Відеозапис другого засідання конкурсної комісії: 

 

Переглядів: 791