Оголошення результатів конкурсного добору

Оголошення результатів першого та другого засідань конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду  керівника  КЗ  «Музей Героя Радянського Союзу та Національного героя Франції Василя Порика».

06 липня 2017 р. відбулось перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади керівника  керівника  КЗ  «Музей Героя Радянського Союзу та Національного героя Франції Василя Порика».

На засіданні комісії було обрано голову комісії – заступника голови районної ради Войцещука Анатолія Івановича та розглянуто документи кандидата на посаду – Маценко Тетяни Миколаївни.
Згідно з рішенням комісії вирішено  вважати документи Маценко Т.М. такими, що відповідають кваліфікаційним вимогам, та допустити  її до співбесіди на другому засіданні конкурсної комісії.
 
ЗАВАНТАЖИТИ ПРОТОКОЛ першого засідання конкурсної 
 
Відеозапис першого засідання конкурсної комісії:
 
 
 
Цього ж дня відбулось друге засідання  конкурсної комісії  на заміщення вакантної посади керівника  КЗ  «Музей Героя Радянського Союзу та Національного героя Франції Василя Порика», на якому під час співбесіди з Маценко Т.М. було заслухано презентацію проекту програми розвитку КЗ  «Музей Героя Радянського Союзу та Національного героя Франції Василя Порика». 
Одноголосним рішенням конкурсної комісії переможцем конкурсу визначено Маценко Т.М..
 
ЗАВАНТАЖИТИ ПРОТОКОЛ другого засідання конкурсної
 
Відеозапис другого засідання конкурсної комісії: 
 
Переглядів: 719