1 сесія 8 скликання

27 листопада 2020 року в малій залі Хмільницького районного Будинку культури відбулась перша сесія районної ради 8 скликання. 

Участь у сесії взяли 42 депутати. Відкрив сесію голова районної ТВК Сергій Кармазін. Він ознайомив присутніх з результатами виборів і повідомив, що до складу Хмільницької районної ради увійшли наступні політичні партії: «Українська стратегія Гройсмана» - 16 мандатів, «Європейська солідарність» - 5, «За майбутнє»- 5, «Батьківщина» - 5, опозиційна платформа «За життя» - 4, «Слуга народу» - 4 та Радикальна партія Олега Ляшка - 3.
 
Після ознайомлення з результатами виборів, депутати отримали посвідчення та прийняли присягу.  Після цього було створено тимчасову президію сесії та обрано голову районної ради. За підсумками голосування раду очолив Слабчук Юрій Олексійович. В ході таємного голосування, його кандидатуру підтримали 42 депутати. Депутати також розглянули питання про присвоєння рангу та оплату праці голови районної ради. Після розгляду цих питань в роботі сесії оголошено перерву. Наступне пленарне засідання 1 сесії відбудеться в п’ятницю – 4 грудня 2020 року.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 913