Таланти вітають таланти

Чудового весняного дня 21 квітня 2016 р. в районному Будинку культури пройшло ювілейне свято обдарованих дітей Хмільницького району «Таланти вітають таланти».

Словами вдячності до переможців Всеукраїнських предметних олімпіад, спортивних змагань, конкурсів звернулися керівники району: голова районної ради З.Г.Бонсевич та заступник голови райдержадміністрації М.О.Чикотун, які вручили талановитим дітям цінні подарунки.
 
 
Привітала учасників свята і дружина Народного депутата України П.В. Юрчишина, Любов Ярославівна, яка вручила подяки та грошові премії.
 
 
До привітань долучився депутат Вінницької обласної ради О.В. Крученюк та начальник Управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області В.С.Федоришин, який відзначив подарунками призерів міжнародних та обласних турнірів з боротьби дзю-до.
Солодкими подарунками учасників свята вітав заступник Генерального директора ТОВ «Хмільницьке» П.В.Сидоренко.
 
 
Запашним українським короваєм почастувала присутніх голова районної ради профспілки працівників освіти Т.Б.Шестопал.
 
 
Із заключним вітанням до учасників свята звернувся начальник відділу освіти РДА А.А.Жук та вручив Почесні грамоти за підсумками районного етапу фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії 2016».
 
 
Після вітань відбувся святковий концерт, в якому взяли участь педагогічні працівники та учні району.
 
 
Переглядів: 793