Вітання з Новим Роком!



Дорогі хмільничани!

Щиро вітаю Вас з наступаючим Новим роком.

Відходить у історію 2016 рік, перегортаючи чергову сторінку в літописі України і нашого рідного краю.
Традиційно на порозі Нового року ми оглядаємось на пройдений шлях, згадуємо рік прожитий. Він був неодзнозначним, наповненим різноплановими подіями, викликами та випробуваннями. 
Та попри всі труднощі, були у минулому році свої досягнення та радощі. Всі ми – кожен з нас – гідно прожили кожну його мить, щодня здобуваючи свої маленькі перемоги: ми працювали та вчилися, самі долали негаразди та допомагали іншим. 
У Новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини, для своєї рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, нашої життєвої позиції, нашого розуму, нашої щоденної кропіткої праці. 
Для Хмільниччини цей рік був напруженим, але продуктивним.
Сьогодні, в переддень свята, хочу подякувати всім людям праці за посильний внесок у розвиток нашого району.
Висловлюю щирі слова вдячності сільським головам, численному депутатському корпусу районної та сільських рад району.
 
Хочу привітати всіх жителів нашого району з наступаючим 2017 роком і побажати, щоб кожен день наступного року приносив лише позитивні емоції. 
У передноворічні дні думається про прості і святі істини – добро, чуйність, щедрість душі, турботу про ближнього, злагоду, любов і милосердя. В дні нинішніх випробувань ми повинні мати світлий розум і щиру віру.
 Бажаю вам, дорогі земляки, твердості в здійсненні наших спільних прагнень, впевненості в собі і своїй державі.
Хай здійсняться всі заповітні мрії, задуми і плани. 
Зичу здоров’я і щастя, сімейного добробуту, щоб кожен день року Нового  приносив злагоду, душевний спокій, примножував достаток. Нехай він буде щедрим на радість, дасть силу на добрі справи в ім’я нашої рідної України.
 
Хай всіх Вас зігріває любов і віра в краще! З Новим роком, шановні мої земляки! 
 
З повагою, 
голова районної ради З.Г. Бонсевич
 
Переглядів: 765