День Героїв Небесної Сотні

Шановні хмільниччани, дорогі земляки.
20 лютого минає третя річниця знаменних подій на Майдані, які докорінно змінили не тільки історію нашої країни, а й самих українців.

У цей день відповідно до Указу Президента України ми відзначаємо День Героїв Небесної Сотні на знак вшанування безсмертного подвигу та незламного духу наших патріотів, громадян, які стали на захист Конституції та просто людських прав і свобод, відстоювання цивілізованого про європейського шляху розвитку своєї Батьківщини.
Тоді ми з вами не знали, хто стоїть за спиною тодішньої влади, хто є ідейним куратором тих кривавих подій, але ми всі були певні того, що змінимо країну на краще.
Герої Небесної Сотні заплатили за нашу свободу найвищою ціною – своїм життям.
Події того часу не залишили байдужим жодного патріотично налаштованого жителя країни. Весь світ вболівав та стежив за нашою боротьбою за право на своє самовизначення.
Україна змінилась, але боротьба продовжується і сьогодні. Ті, хто стояв на Майдані пліч-о-пліч, боронять Батьківщину на Сході країни.
Революція Гідності продовжується. Вона буде продовжуватись до того часу, коли остання нога підступного окупанта не залишить землю України.
І найкращим пам’ятником для Героїв Небесної Сотні стане квітуча, щаслива, сильна наша Матінка Україна.
Схилімо голови у журбі перед світлою пам’яттю Героїв, які відділи свої життя за наше майбутнє.
Слава Героям Небесної Сотні.
Слава Україні.
 
З повагою,
Голова районної ради                          З.Г.Бонсевич
 
Переглядів: 803