ПРОЕКТ ЗВЕРНЕННЯ

Звернення депутатів Хмільницької районної ради 7 скликання до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України

Провівши обговорення ситуації, пов’язаної з гібридною війною на території східних областей України, в якій безпосередньо бере участь Російська Федерація, ми, депутати Хмільницької районної ради 7 скликання, переконані, що для відбиття агресії Росії, припинення війни в цілому та відновлення територіальної цілісності України, потрібно об’єднати зусилля всіх владних органів та всієї патріотичної громади України.
Взявши до уваги рішення Ради національної безпеки і оборони від             15 березня 2017 року «Щодо протидії гібридним загрозам національній безпеці і обороні України», звернення депутатів Вінницької обласної Ради, схваленого рішенням 15 сесії обласної Ради  7 скликання від   16 березня 2017 року № 304,  
 
Ми підтримуємо і вимагаємо від усіх органів влади, політичних сил та громадськості:
1. Внесення на розгляд Верховної Ради України та прийняття в цілому законопроекту «Про тимчасово окуповані території».
2. Вжиття найрішучіших заходів із звільненням всіх полонених.
3. Припинення торгівлі та переміщення товарів через лінію зіткнення .
4. Припинення кримінальних справ та переслідувань учасників блокади.
5. Надання правової оцінки посадовим особам правоохоронних органів, незалежно від займаних посад, які брали участь в розгоні учасників блокади.
6. Вжиття належних заходів по нейтралізації будь-яких можливих провокаційних дій, в першу чергу, зі зброєю.
7. Прийняття рішень відповідними органами та надання правової оцінки щодо діяльності підприємств і установ, зокрема банківських, з російським капіталом.
 
                                                
 
Переглядів: 728