З Днем Перемоги!


Дорогі ветерани та учасники Другої світової війни!
Шановні жителі району!
Прийміть найсердечніші  вітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і Перемоги над нацизмом у Європі!

8 травня – це день пам’яті про тих, хто не повернувся живими з війни 1939 – 1945 років, день пам’яті за кожним, хто боровся із нацизмом. 9 травня – це день вшанування живих, хто пройшов палаючі стежки Другої світової війни, тих, хто в умовах радянського тоталітаризму, маючи в серці національну ідею, зумів довести, що українці – сильна нація, яка вистоїть перед будь-якими випробуваннями. Вшанування тих, хто нині боронить нашу свободу та незалежність. 
 Для України Друга світова війна – національна трагедія, під час якої загинулм мільйони військових, підпільників і цивільних українців. Україна зробила значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками Німеччини. Понад 2,5 мільйони українців були нагороджені радянськими та західними медалями і орденами, більше 2 тисяч стали Героями Радянського Союзу.
Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців обернулася Друга світова війна. Пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднаних націй. Пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. І це робить нас сильнішими.
Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її незалежною та квітучою. Це вашим потом та кров’ю густо зрошена  батьківська земля, як у роки воєнного лихоліття, так і у важкі дні відбудови народного господарства.
Хай мир і злагода завжди живуть у наших душах і серцях, а світлий День Перемоги додасть всім нових сил і натхнення для здійснення майбутніх планів і трудових звершень.
Щастя Вам, благополуччя, міцного здоров’я, родинного затишку і довгих-довгих років життя, дорогі ветерани й учасники війни, наші визволителі!
Миру та добра, щасливої долі всім жителям Хмільниччини!
 
        З повагою,
        голова Хмільницької районної ради            З.Г. Бонсевич
Переглядів: 703