День Європи

Шановні жителі району!
У травні все європейське співтовариство відзначає День Європи.  Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів визначило європейський вибір нашої країни.

Україна – єдина держава не член ЄС, у якій День Європи святкується на державному рівні. Це – день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, а у серці кожного українця.
 Саме зараз українці справді мають нагоду разом з іншими європейськими народами продемонструвати свою єдність в утвердженні спільних цінностей та побачити нові перспективи розвитку об’єднаної Європи.
Наша держава є повноправним учасником цього процесу, адже свідомо обрала курс на утвердження демократичних принципів, інтеграцію до європейських інституцій.
Сьогодні ми правомірно розраховуємо на дієве партнерство наших європейських друзів. Україна не повертається до родини європейських народів, вона ніколи не залишала цієї сім’ї. Це наша спільна цивілізаійна колиска.
Щиро вітаю з Днем Європи і бажаю всім нам, дорогі земляки, здоров’я, миру й злагоди, сили й натхнення, терпіння та рішучості у справі становлення України  як Європейської держави!
 
        З повагою,
        голова Хмільницької районної ради                             З.Г. Бонсевич
 
Переглядів: 1254