Круглий стіл

15 травня 2017 року у Києві голова Хмільницької районної ради Бонсевич Зоя Григорівна взяла участь у круглому столі на тему: «Шляхи удосконалення районного рівня адміністративно-територіального устрою України в сучасних умовах проведення реформи децентралізації влади», засідання якого проходить у Верховній Раді України.

Зустріч ініційована заступником Голови Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергієм Кудлаєнком.
 
В рамках засідання також відбувся семінар-дискусія, в ході якого розглянуто питання удосконалення районного рівня адміністративно-територіального устрою України.
 
Під час обговорення напрямків реформи з децентралізації виступив і відповів на запитання присутніх заступник міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк.
 
У семінарі брали участь голови районних і сільських рад Вінниччини, представники Асоціацій міст та органів місцевого самоврядування, а також народні депутати України від Вінниччини, директори департаментів Міністерства освіти і науки, Міністерства фінансів, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
 
Усі пропозиції учасників будуть враховані законодавчими органами влади під час підготовки законопроектів з питань децентралізації та реформи місцевого самоврядування в Україні.
 
 
 
 
Переглядів: 684