Міжнародний день захисту дітей

Дорогі діти! Шановні батьки!
 Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це свято і тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги, тих, хто живе та працює заради щасливого майбутнього своїх дітей. 

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Сьогодні одним із найголовніших завдань районної влади є створення належних умов для повноцінного розвитку та нормального життя дітей. Допомога багатодітним сім'ям, захист прав та інтересів маленьких жителів  району, поліпшення системи охорони здоров'я та освіти знаходяться в центрі нашої постійної уваги. Наш обов’язок, щоб із перших хвилин життя кожна дитина відчувала це. Для нас дуже важливо, щоб ви, дорогі наші дітки, росли здоровими, щоб ваше дитинство було радісним і щасливим.
  Щиро дякуємо всім, хто вкладає свою душу у виховання, розвиток та охорону здоров’я наших дітей – вчителям та вихователям, лікарям та соціальним працівникам. Слова особливої подяки – людям, які турбуються про діточок, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.
  Шановні дорослі! Від нас залежить, у якій країні будуть жити наші діти, якою мовою вони розмовлятимуть та на яких традиціях зростатимуть. Це завдання підсилюється саме зараз, коли на шляху європейського становлення України постали нові виклики та випробування. Час вимагає того, щоб своїм прикладом ми виховували щирих патріотів своєї держави, свідомих та сильних духом громадян.
  Бажаю вам, дорогі юні друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям, міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!
 
З повагою,
голова Хмільницької районної ради                    З.Г. Бонсевич
 
Переглядів: 1262