День медичного працівника

Шановні працівники системи охорони здоров’я Хмільницького району!
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника. 

На ваших плечах лежить відповідальна і нелегка суспільна місія - щоденно дбати про найдорожче – життя і здоров’я населення, повсякчас демонструючи нам приклади самовідданості, витримки, уміння не лише фаховою медичною допомогою, а й корисною порадою та лагідним словом воскресити віру і надію в людських душах.
  Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття як доброта, гуманність  і професіоналізм. 
Праця медиків є однією із найбільш благородних та жертовних. Вас недаремно називають хранителями життя, адже ви першими приходите на допомогу у найскрутніші хвилини і допомагаєте боротися за найцінніший скарб – здоров’я та життя. У ваших руках щодня опиняються сотні людських доль.
Сьогодні чимало українських медиків змушені проявляти не тільки гуманізм, але ще й стійку мужність та патріотизм. Сотні відданих своєму фаху лікарів сьогодні працюють у зоні бойових дій, де рятують поранених військових, надають допомогу місцевим мешканцям, волонтерам, свято виконуючи клятву Гіппократа та ризикуючи власним життям.
Для нас, хмільничан, свято медичного працівника є особливим. Адже наше місто-курорт Хмільник відоме далеко за межами Вінницької області і  України. Щороку у санаторії приїжджають на оздоровлення тисячі пацієнтів, яких лікують за допомогою радонових вод турботливі руки медичних працівників.
Тож бажаю вам, шановні медичні працівники, міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани. З вірою і впевненістю прямуйте в майбутнє, направляючи всі зусилля на збереження життя і зміцнення здоров’я населення нашого району. Нехай ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душ, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею.
 
З повагою,
голова Хмільницької районної ради                    З.Г. Бонсевич
 
Переглядів: 939