Хмільницьке бюро правової допомоги

До першої річниці роботи, 01 вересня 2017 року, в Хмільницькому бюро правової допомоги було проведено День відкритих дверей . Серед гостей, що завітали були клієнти  бюро та представники  громадської організації «Право» .

Під час заходу було проінформовано присутніх про результати роботи Хмільницького бюро правової допомоги  за рік. Звернуто увагу на функціонування системи безоплатної правової допомоги,  порядок звернення, а також специфіку надання вторинної правової допомоги , перелічено категорії осіб, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.            

 Презентовано правові послуги, які надає   бюро правової допомоги: правові консультації та роз'яснення, доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України, безоплатні послуги адвокатів зі складення процесуальних документів та представництва інтересів громадян в судах, поширення інформації про права і свободи громадян, способи їх реалізації та захисту. 
Учасникам заходу було презентовано інформаційні матеріали щодо   надання безоплатної правової допомоги  .
З метою поширення інформації про роботу Бюро додатково було проведено вуличну акцію: громадянам надавалися рекламна продукція та буклети на правову тематику . 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 703