Урочисті збори

13 жовтня у районному Будинку культури відбулися урочисті збори з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва.

Учасників урочистостей, бійців АТО та членів загиблих учасників АТО привітали заступник голови Вінницької облдержадміністрації О.В.Крученюк, голова Хмільницької районної ради З.Г.Бонсевич, голова Хмільницької райдержадміністрації Є.В.Буткевич.
З щирими словами вдячності звернулась до присутніх голова районної ради З.Г.Бонсевич: «Я хочу низько вклонитися і подякувати нашим захисникам, які знаходяться на сході нашої держави, хочу подякувати нашим волонтерам, усім нам, кожному жителю нашого району за мужність, за витримку, за патріотизм, за героїзм, за підтримку і розуміння один одного".
Під час урочистостей учаснику антитерористичної операції Валерію Доброгівському та заступнику військового комісара Хмільницького об'єднаного районного військового комісаріату Олегу Прокоповичу з нагоди свята заступник голови облдержадміністрації О.В. Крученюк вручив почесні грамоти облдержадміністрації і обласної Ради та грошову винагороду.
Голова районної ради З.Г. Бонсевич і голова райдержадміністрації           Є.В. Буткевич вручили почесні грамоти райдержадміністрації і районної ради учасникам антитерористичної операції Хмільниччини.
Трьом родинам загиблих земляків-учасників антитеростичної операції було вручено грошову допомогу. 
Учасникам антитерористичної операції Хмільниччини військовий комісар Хмільницького об'єднаного військового комісаріату А.П. Охріменко вручив відзнаки Генерального штабу.  
Хвилиною мовчання усі присутні вшанували загиблих захисників України, учасників антитерористичної операції.
Завершились урочистості святковим концертом.
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 811