День захисника України


Шановні хмільничани!
Вітаю вас зі святом мужності і патріотизму – Днем захисника України! Ця пам’ятна дата об’єднує такі величні свята, як день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та, нещодавно запроваджене, державне свято – День захисника України. 

Вона символізує нерозривний зв'язок усіх поколінь захисників України, які в різні часи ішли тернистим шляхом до омріяної волі та незалежності своєї держави – від  запорізьких козаків до героїв сучасності, які відстоюють на Сході суверенітет та волю нашої держави у боротьбі з російським агресором.
 Усвідомлюючи своє високе призначення - охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії  України бере  приклад із своїх попередників. Адже любов до рідної землі та  батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими.
Низько вклоняємось сьогодні нашим хлопцям, нашим захисникам за мужність, патріотизм та героїзм.
 14 жовтня в нашій історії – це насамперед християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, яку козаки та весь український люд з давніх часів мали за свою покровительку. 
І сьогодні ми в молитвах звертаємось до Матері Божої з проханнями про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнились любов’ю, щирістю і всепрощенням.
Щиро зичу кожному дому, кожній родині щастя, радості, добра, злагоди та наснаги, захисту Пресвятої Діви Марії і Господнього благословення у кожній добрій справі. Нехай єднає нас світло віри і допомогає високе покровительство Пресвятої Богородиці!
 
Голова районної ради              З.Г.Бонсевич
Переглядів: 720