День гідності і свободи

21 листопада 2017 року у Хмільнику на Майдані Свободи відбувся мітинг та покладання квітів до пам’ятного місця Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників АТО.

Участь в пам’ятному заході взяли голова районної ради Зоя Бонсевич, голова райдержадміністрації Євгеній Буткевич, в.о.міського голови Андрій Сташко, працівники райдержадміністрації, районної і міської рад, служб, організацій, установ, представники громадських організацій, духовенство, місцеві ЗМІ.
 
Перед присутніми виступили в.о.міського голови Андрій Сташко, керівник громадського формуваня "Народна самооборона" Станіслав Найчук, голова міськрайонної громадської організації учасників АТО м.Хмільника та Хмільницького району Валентин Ковальський. 
 
Усі присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих учасників Революції Гідності.
 
Голова райдержадміністрації Євгеній Буткевич, голова районної ради Зоя Бонсевич, в.о.міського голови Андрій Сташко, усі бажаючі поклали квіти та корзини з квітами до пам'ятного місця.
Після урочистої частини отцем Іваном, настоятелем храму Петра і Павла УПЦ КП, що у Хмільнику, було проведено поминальний молебень за загиблими.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 739