22 сесія 7 скликання

07 грудня 2017 року о 10 годині ранку в  малому залі Хмільницького районного Будинку культури відбулась 22 сесія районної ради 7 скликання.

В роботі сесії взяв участь заступник голови обласної Ради Кременюк Михайло Володимирович.
 
На сесії були розглянуті наступні питання:
 
1. Про звіт голови районної ради.
2. Про внесення змін до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Хмільницького району на 2016-2020 роки «Безпечна Хмільниччина – взаємна відповідальність влади та громад».
3. Про районну програму висвітлення діяльності Хмільницької районної державної адміністрації та Хмільницької районної ради в засобах масової інформації на 2018 рік.
4. Про Програму та порядок здійснення видатків районного бюджету на проведення загальнорайонних урочистостей, відзначення загальнодержавних, професійних свят, ювілейних та пам'ятних дат на 2018 рік.
5. Про районну програму надання адресної одноразової матеріальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, які потребують соціального захисту та підтримки на 2018 рік.
6. Про внесення змін до районної програми «Підтримки сім’ї, дітей та молоді району на 2017-2019 роки».
7. Про внесення змін до Програми  фінансової підтримки громадської організації «Спілка учасників АТО м.Хмільника та Хмільницького району» на 2017 рік.
8. Про затвердження звіту по виконанню районного бюджету за  1 півріччя  та 9-ть місяців 2017 року.
9. Про внесення змін до рішення 12 сесії районної ради 7 скликання  від 22.12.2016 року № 187 „Про районний бюджет на 2017 рік”.
10. Про списання приміщення загальноосвітньої школи І-ІІ ст. с.Скаржинці.
11. Про уповноваження голови районної ради.
 
На сесію запрошувались депутати обласної ради від району, заступники голови та керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, заступник керівника Калинівської місцевої прокуратури, начальник Хмільницького відділення поліції, військовий комісар Хмільницького ОРВК, старший оперуповноважений Козятинського міжрайвідділу УСБУ, сільські голови, засоби масової інформації.
 
По закінченню пленарного засідання заступник голови обласної Ради Кременюк Михайло Володимирович вручив голові районної ради Зої Григорівні Бонсевич Грамоту Верховної Ради України та привітав присутніх з Днем місцевого самоврядування.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 1115