З Різдвом Христовим!


Дорогі хмільничани!
Від імені депутатського корпусу районної ради та від мене особисто прийміть щирі вітання із  найвизначнішим релігійним святом - Різдвом Христовим! Відзначаючи цю надзвичайно важливу  подію для кожного з нас – народження Спасителя, ми наповнюємо свої душі добром, надією та вірою.

Різдво несе людству впевненість у торжество добра над злом, любові до ближнього, послане Сином Божим зцілення і спасіння.
Це свято дарує тепло спілкування у колі найдорожчих людей, надихає на нові благородні справи  задля  розвитку та процвітання нашого краю.
Цьогоріч Різдво особливо урочисте для нашого народу. Адже приносить нам благу звістку про народження нашого Спасителя – Ісуса Христа разом із Томосом про надання автокефалії українській православній церкві. Нехай ця непересічна і така довгоочікувана подія стане початком духовного відродження нашої національної самосвідомості.
Хай   Різдво згуртує усіх нас, хай кожна родина збереться  разом, за одним столом біля ялинки і в благополуччі та мирі славить Добру Новину
Нехай Різдвяні  церковні дзвони наповнять наші душі  вірою, кожну оселю очистить та захистить спільна молитва, а цьогорічне   Різдво стане початком щасливої дороги в новий успішний рік. 
 
Христос народився! Славімо його!
 
 
Голова районної ради                            Зоя Бонсевич                 
 
Переглядів: 1017