Хмільницьке бюро правової допомоги

13 лютого працівниками відділу  Хмільницьке бюро правової допомоги  Ганною Мариніч та Інною Шереметою забезпечено роботу мобільного пункту консультування в Березнянській  сільській раді.

   За юридичною допомогою звернулось 4 громадян, яким було надано 5 консультації. Громадяни звертались з питаннями оформлення спадщини, отриманням земельної ділянки під будівництво, пільги учасникам АТО на медичне обслуговування, безкоштовне отримання путівки на санаторно-курортне лікування тощо. По завершенню консультування, усім присутнім було надано  рекламну продукцію з контактами бюро, буклети на тему : «Бюро правової допомоги: Ваш юридичний провідник».
 
 
 
13 лютого працівниками відділу  Хмільницьке бюро правової допомоги  Ганною Мариніч та Інною Шереметою проведено робочу зустріч з Головою Березнянської сільської ради – Романюк Ніною  Володимирівною 
       Працівниками  Хмільницького бюро правової допомоги Козятинського місцевого центру з надання  безоплатної вторинної правової допомоги проінформовано, щодо правопросвітницького проекту «Я маю право!» у 2018-2019 роках, розглянули основні шляхи захисту прав громадян та домовлено про проведення спільної роз'яснювальної роботи для підвищення рівня правової обізнаності громадян.
       В ході проведення заходу було розповсюджено інформаційно-правові буклети «Я маю право!».
Переглядів: 776