Річниця виведення військ із Афганістану

15 лютого 2018 року, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ої річниці виведення військ із Афганістану в Хмільницькому районному Будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт. 

На початку заходу було переглянуто фільм Хмільницької кіностудії "Гіпаніс" - "Біль матерів".
Голова Хмільницької райдержадміністрації Євгеній Буткевич і заступник голови Хмільницької районної ради Анатолій Войцещук привітали воїнів-інтернаціоналістів з святом і вручили подяки найактивнішим членам спілки ветеранів війни в Афганістані, а рідним загиблих воїнів грошову допомогу та квіти.
Керівники Хмільницького району та міста, воїни – афганці та громадськість краю вшанували пам’ять українських військових, які загинули під час бойових дій в Афганістані хвилиною мовчання. 
Для усіх присутніх звучали пісні у виконанні аматорів району, дітей, Хмільницького гурту "Зубри", а також продемонстровано вальс вихованцями танцювального клубу "Данс-мрія".
Усі бажаючі поклали квіти до пам'ятного стенду Героїв Небесної Сотні, до пам'ятника Матері, до меморіалу загиблим у Другій світовій війні та до пам'ятника загиблим у війні в Афганістані. 
Біля пам'ятника отцем Володимиром було проведено молебень за загиблими та військовими вшановано загиблих земляків триразовим залпом.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 1220