Річниця виведення військ із Афганістану

15 лютого 2018 року, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ої річниці виведення військ із Афганістану в Хмільницькому районному Будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт. 

На початку заходу було переглянуто фільм Хмільницької кіностудії "Гіпаніс" - "Біль матерів".
Голова Хмільницької райдержадміністрації Євгеній Буткевич і заступник голови Хмільницької районної ради Анатолій Войцещук привітали воїнів-інтернаціоналістів з святом і вручили подяки найактивнішим членам спілки ветеранів війни в Афганістані, а рідним загиблих воїнів грошову допомогу та квіти.
Керівники Хмільницького району та міста, воїни – афганці та громадськість краю вшанували пам’ять українських військових, які загинули під час бойових дій в Афганістані хвилиною мовчання. 
Для усіх присутніх звучали пісні у виконанні аматорів району, дітей, Хмільницького гурту "Зубри", а також продемонстровано вальс вихованцями танцювального клубу "Данс-мрія".
Усі бажаючі поклали квіти до пам'ятного стенду Героїв Небесної Сотні, до пам'ятника Матері, до меморіалу загиблим у Другій світовій війні та до пам'ятника загиблим у війні в Афганістані. 
Біля пам'ятника отцем Володимиром було проведено молебень за загиблими та військовими вшановано загиблих земляків триразовим залпом.
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
 
Переглядів: 1240