Шановна католицька громадо!


Шановна католицька громадо Хмільницького району!
Святом свят і торжеством з торжеств величає Великдень церковний календар. Припадаючи на весняні дні, коли оживає природа, воно  своєю величчю пробуджує до добра наші душі, сприяє піднесеним почуттям у людських серцях.

Свято Пасхи спонукає нас глибше замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нагоду наповнити серця любов’ю і добром, духовно збагатити наше єство.
На Великдень у всіх храмах, в кожній оселі замість звичних у будні вітань лунають урочисті слова: «Христос Воскрес!», «Воістину Воскрес!» і озиваються вони в свідомості закликами до злагоди, до творення, 
до покаяння.
У це величне свято ми підносимо наші молитви до Всевишнього, дякуємо Йому за подароване життя і милість, просимо Його ласки зміцнити нас у вірі.
Тож нехай Свято Воскресіння Христового увійде у дім кожного з вас торжеством прекрасного та істинного, тим, що нам заповідав і чому вчить Спаситель – християнською любов’ю та Божою благодаттю!
Хай все задумане вами обов’язково здійсниться. Хай пошле вам усім Всевишній своє благословення і подарує нашій Батьківщині оновлення, мир та спокій.
 
Христос воскрес! Воістину воскрес!
 
З повагою:
голова районної ради З.Г. Бонсевич
 
Переглядів: 676