Робочий візит в м. Хмільник

23 травня 2018 року голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій з робочим візитом відвідав м. Хмільник. У ході поїздки його супроводжував заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Олександр Крученюк.

У м. Хмільнику їх зустріли голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич та Хмільницький міський голова Сергій Редчик.
В рамках візиту голова облдержадміністрації із супроводжуючими його посадовими особами відвідав КУ «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги». Валерій Коровій спільно з керівниками району та міста завітали до кабінетів сімейних лікарів та поспілкувалися з працівниками центру.
Голова облдержадміністрації поцікавився процедурою укладання декларацій з пацієнтами, скільки на даний час підписано декларацій та скільки задекларовано дітей, адже, наразі, активно триває кампанія з обрання сімейного лікаря та педіатра.
В ході робочої поїздки не оминули увагою і реалізацію програми «Доступні ліки». Так, в Хмільницькому районі завдяки їй отримують ліки 7965 осіб, участь в програмі беруть 7 аптечних закладів.
Під час перебування у м. Хмільнику голова облдержадміністрації відвідав реабілітаційний центр учасників АТО та інших громадських організацій соціального спрямування.
Гості оглянули приміщення реабілітаційного центру і поспілкувалися з його відвідувачами та з головою Спілки учасників АТО в м. Хмільнику та в Хмільницькому районі Валентином Ковальським.
На сьогодні приміщення центру оснащене сучасним обладнанням, необхідним для фізичної та психологічної реабілітації.
Оглянувши заклад, Валерій Коровій дав високу оцінку проведеній роботі.
Перебуваючи в м. Хмільнику, голова облдержадміністрації завітав до КУ «Середня загальноосвітня школа №4» та відвідав міський парк культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка.
На закінчення візиту в залі засідань Хмільницької міської ради відбулася нарада з керівниками підприємств, установ та організацій міста, у якій взяли участь голова Вінницької облдержадміністрації В.Коровій, голова Хмільницької районної ради З.Бонсевич, голова Хмільницької райдержадміністрації Є.Буткевич, Хмільницький міський голова С.Редчик.
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
 
 
Фото без опису
 
Фото без опису
Переглядів: 1280