Останній дзвінок

25 травня 2018 року у всіх школах України пролунав останній дзвінок. Не оминуло це свято і Великомитницьку школу І-ІІІ ступенів. 

На урочисту лінійку, присвячену закінченню навчального року, завітали голова районної ради Зоя Бонсевич, депутат районної ради Володимир Гуменюк, Великомитницький сільський голова Іван Лоїк. 
Гості привітали учнів, вчителів, батьків з початком шкільних канікул, а випускникам побажали гарно здати екзамени та обрати вірний шлях у житті.
Зокрема, голова районної ради Зоя Бонсевич висловила впевненість у тому, що сьогоднішні випускники, незважаючи на обрану професію, стануть справжніми, порядними людьми. Зоя Григорівна побажала одинадцятикласникам знайти власну життєву стежину, вірити в себе та стати гідними громадянами нашої держави. 
Ніяке свято не обходиться без подарунків. От і сьогодні поважні гості подарували школі вкрай необхідні речі. Так, голова районної ради З. Бонсевич вручила принтер, депутат районної ради В.Гуменюк запевнив, що товариство «МХП Зернопродукт» придбає захисну сітку для спортзали, а сільський голова І.Лоїк вручив грошові премії переможцям предметних олімпіад. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 701