День скорботи


22 червня відзначають День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни. Цього дня згадують всіх безвинно загиблих. Кожного, хто віддав життя за рідну землю в роки Другої світової війни.

Низько вклоняємося перед людьми старшого покоління - солдатами всіх армій, які перемогли нацистів, партизанами і підпільниками, учасниками українського визвольного руху, трудівниками тилу, дітьми війни і жертвами нацистських переслідувань - усіма, хто витримав нелюдську ношу війни.
Сьогодні мужність та мудрість, невичерпна сила духу подвигу наших співвітчизників в минулому – це належний приклад для тих, кому сьогодні довелося пізнати всі жахи війни, для тих, хто сьогодні зі зброєю в руках боронить нашу Батьківщину від нового ворогу, для тих, хто у лиху годину постав на захист рідної землі, суверенітету та незалежності України.
Пам’ятаймо кожного, хто поклав своє життя за світле майбутнє нашої країни, віддаймо шану і  схилімо голови перед їх неоціненним подвигом. Згадаймо у думках і молитвах кожного, хто пожертвував життя на вівтар боротьби за перемогу.
Вічна та світла їм пам’ять!
 
Голова районної ради                                  Зоя Бонсевич
 
Переглядів: 727