День державної служби України


Шановні державні службовці!
Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби України. Вірно, чесно та шляхетно служити своєму народові та державі в ім’я її процвітання для українців у всі часи було почесним обов’язком. Без сумніву, саме на Вас покладена основна відповідальність за стан справ у розбудові нашої країни, за втілення в життя всіх найголовніших функцій держави. 

Приємно відзначити, що переважна більшість державних службовців району демонструють високий професіоналізм, компетентність, ініціативність, відданість справі і патріотизм.
Від фахового рівня і чесності кожного з вас, ставлення до людей, вміння швидко і якісно приймати рішення починається довіра до влади.
У цей святковий день висловлюю найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь соціально-економічного та культурного розвитку Хмільницького району. 
 
        Запорукою успішного виконання намічених цілей є Ваш професіоналізм, старанність, завзяття та практичний досвід.
 
         Щиро бажаю всім міцного здоров’я, добра та щастя, витримки і терпіння, необхідних у нашій роботі, невичерпної енергії, нових здобутків у справі служіння народу України.
 
 
З повагою,    
Голова районної ради                         Зоя Бонсевич
 
Переглядів: 1000