Спільне засідання президії і комісій

    24 липня 2018 року в залі  районної державної адміністрації відбулось засідання президії районної ради за участю представників постійних комісій районної ради з питань соціально-культурного розвитку та соціального  захисту населення  та з питань земельних відносин, розвитку населених пунктів, комунальної власності.

    На порядок денний  було   внесено розгляд  вимог мітингувальників, поданих районній раді 20 липня поточного року, щодо скликання позачергової сесії районної ради з метою розгляду питань  роботи головного лікаря КУ «Хмільницька ЦРЛ».
Враховуючи що в травні місяці до районних органів влади надійшло звернення голови профкому районної лікарні Гриська М.С. щодо неправомірних дій головного лікаря районної лікарні Залецького В.А., слово для інформації взяв заступник голови райдержадміністрації, голова комісії, створеної для розгляду звернення Гресько М.С.  Чекотун М.О., який в підсумку повідомив що комісія не виявила порушень в діях Залецького В.А. по питаннях піднятих в зазначеному зверненні.
     Враховуючи соціальний резонанс, який набула ситуація в районній лікарні до слова запросили її головного лікаря  Залецького В.А., який висвітлив нинішній стан справ в лікарні та свій погляд на речі , які відбуваються навколо неї, поділився планами на перспективу, та відповів на ряд запитань депутатів.
    В ході обговорення  в якому прийняли участь Гуменюк В.С. Ткач В.В., Корецький В.Я., Загребельний О.Д., Войцещук А.І.,Лановий В. Б., Лисий О.,О., Дорош М.Н.. депутати не знайшли належних підстав для скликання позачергової сесії районної ради.
    Взявши до уваги зауваження депутата Ланового В.Б. про те, що у вересні місяці у нас запланований до розгляду на пленарному засіданні звіт  про роботу головного лікаря Залецького В.А. за рік його перебування на посаді та зваживши всі обставини зокрема і те, що із 24 липня в КУ«Хмільницька ЦРЛ» розпочала роботу комісія Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації  щодо стану справ в лікарні, члени президії районної ради не підтримали пропозиції про скликання позачергової сесії районної ради.
    Разом з тим Президія рекомендувала голові районної ради за результатами перевірки комісії Департаменту охорони здоров я ОДА перед звітом головного лікаря на сесії районної ради   в разі необхідності   створити комісію  з числа членів Президії, депутатів районної ради  для вивчення   та розгляду окремих проблемних питань  діяльності КУ «Хмільницька ЦРЛ».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 822