Вітання


Шановні жителі Хмільниччини, дорогі гості!
Від імені депутатського корпусу районної ради щиро вітаю Вас з найголовнішими святами нашої держави - Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

У переддень Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців. Сьогодні державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.
    Незалежність і суверенітет – це міцний фундамент, на основі якого ми маємо  шанс розбудувати свою країну. Незалежність не стала наслідком якогось збігу обставин, не щедрим дарунком долі. Це було закономірним виявом прагнення українського народу до омріяної волі. 
       Наша мирна держава зазнала ворожого вторгнення через чужі імперські плани. Історія повернула так, що сьогодні ми знову змушені відстоювати свою незалежність. Сильна і нероздільна Україна з європейською стратегією стала загрозою для сусіда-агресора. На нашу рідну землю прийшла війна, і кращі діти України, ризикуючи власним життям, боронять її в запеклих боях на Сході держави.
 
 Ми схиляємо голову перед світлою пам’яттю усіх тих, хто віддав своє життя за мирне майбутнє і віримо, що ця війна закінчиться повною нашою перемогою.
   
    Переконана: ми подолаємо всі перешкоди на шляху до щасливого життя в країні, де процвітатиме добробут і демократія, пануватиме право та національна єдність. Україна посідатиме гідне місце серед інших європейських держав і буде шанованою у світі.
 
Ми усі прагнемо, щоб у домі панували щастя і добро, у суспільстві – згуртованість, на рідній землі – мир! Тож нехай ці величні свята вселяють гордість за увесь український народ, нашу країну, об’єднують всіх українців, дарують нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.
    Слава Україні!
 
З повагою
голова районної ради З.Г.Бонсевич
Переглядів: 718