День знань


Дорогі учні,  батьки, вчителі! 
Щиро вітаю вас з Днем знань і початком нового навчального року.

Перше вересня –  справді стало всенародним святом, яке об'єднує школярів, педагогів і батьків, котре завжди  є урочистим і хвилюючим днем.

Адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Особливим і дуже важливим у житті цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, ступають на шкільний поріг. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Нехай зростають розумними, допитливими, активними і не бояться труднощів.

Не менш важливий він і є для одинадцятикласників, майбутніх випускників, яким доведеться вже незабаром обирати свій професійний шлях. Бажаю, щоб зроблений ними вибір став вірним та єдино правильним.

Дорогі учні! У школі перед Вами відкриваються тисячі доріг у Країну Знань і вічних істин Справедливості та Добра. Нехай збудуться всі Ваші мрії та сподівання Ваших батьків, які бажають бачити своїх дітей сумлінними, вихованими й освіченими, а саме головне – здоровими та щасливими.

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Ми вдячні Вам за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся з ними своїми знаннями, любов’ю та теплом. Щастя Вам, міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів!

Усім вам, дорогі друзі, зичу підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

Щасливого навчального року!

З повагою
голова районної ради           З.Г.Бонсевич

 

Переглядів: 1137