Хмільницьке бюро правової допомоги

          11 вересня  працівниками Хмільницького бюро правової допомоги Ганною Мариніч та Інною Шереметою забезпечено роботу мобільного пункту консультування громадян Уланівської територіальної громади. За традицією консультування громадян проходило  в приміщенні Уланівської сільської бібліотеки.  За юридичною допомогою звернулось 5 громадян, яким було надано 7 консультацій. Громадяни звертались з земельних, спадкових, сімейних та інших питань. По завершенню консультування, усім присутнім було надано  рекламну продукцію з контактами бюро . 

 
         Проведено  робочу зустріч з завідуючою Уланівського стаціонарного відділення при Хмільницькому територіальному центрі обслуговування одиноких людей.  Працівниками  Хмільницького бюро правової допомоги Козятинського місцевого центру з надання  безоплатної вторинної правової допомоги проінформовано, щодо правопросвітницького проекту «Я маю право!» у 2018-2019 роках, розглянули основні шляхи захисту прав громадян та домовлено про проведення спільної роз'яснювальної роботи для підвищення рівня правової обізнаності жителів територіальної громади.
 
         Також   в приміщенні Уланівського стаціонарного відділення при Хмільницькому територіальному центрі обслуговування одиноких людей забезпечено роботу мобільного пункту консультування. За юридичними консультаціями звернулась 1  особа, якій було надано 1 вичерпну відповідь.
 
         Проведено інформування відвідувачів Калинівського ЦПЗ № 2 ВПЗ с. Уланів відділення зв’язку. Громадянам,  які перебували у даному закладі  надавалась інформація про те, що таке безоплатна правова допомога, порядок отримання первинної та вторинної правової допомоги, інформували про останні зміни внесені до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та розширення кола осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. 
Забезпечено роботу мобільного пункту консультування для відвідувачів Калинівського ЦПЗ № 2 ВПЗ с. Уланів відділення зв’язку.  За юридичними консультаціями звернулось 3  громадянина, яким було надано  5  вичерпних  відповідей на їхні запинання.  
 
Проведено вуличне інформування жителів с. Уланів 
           Пересічним громадянам розповідали про те, що таке безоплатна правова допомога, порядок отримання первинної та вторинної правової допомоги, інформували про останні зміни внесені до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та розширення кола осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. 
 
 
,
 
 
 
Переглядів: 779