Відкриття математичного класу

10 грудня 2018 року відбулося урочисте відкриття математичного класу в опорній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с. Уланів.

Участь в урочистих заходах взяли заступник голови Вінницької облдержадміністрації Олександр Крученюк, голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич, начальник відділу освіти райдержадміністрації Андрій Жук, сільський голова Сергій Голубенко.
 
Гості привітали учнів і вчителів з чудовим сучасним надбанням в освітньому процесі. Математичний клас обладнаний 15 ноутбуками, ксероксом, інтерактивним комплексом. І учні і вчитель мають можливість працювати на уроці математики в цьому класі лише на комп'ютері. Загалом вартість такого математичного класу склала 362 тис. грн.
 
Також було оглянуто класні кімнати двох перших класів у цій школі. Один з них отримав сучасне обладнання для успішного навчання- ксерокс, ламінатор, пристрій для зчитування компакт-дисків, так звана "фабрика друку", загалом вартістю до 30 тис.грн.
 
Візитери поспілкувалися з учнями та вчителями, поцікавилися освітнім процесом в навчальному закладі та впевнилися, що ці класи повністю відповідають стандартам Нової української школи. 
 
 
 
 
 
Переглядів: 1008