Спільне засідання

24 січня  2019 року в малому залі районного Будинку культури відбулось спільне засідання колегії районної державної адміністрації та координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради.

Участь у  спільному засіданні взяв заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк.
 
На засіданні були розглянуті наступні питання:
1. Про підсумки соціально-економічного розвитку району за 2018 рік та основні завдання на 2019 рік.
Доповідав: Буткевич Євгеній Віталійович – голова райдержадміністрації.
 
2. Про основні положення Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні»
Інформувала: Паламарчук Людмила Миколаївна – начальник відділу у Хмільницькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області
 
3. По нормативно-грошову оцінку земель населених пунктів, які потребують актуалізації, відповідно до вимог ст. 18 Закону України «Про оцінку земель та внесення мережі населених пунктів до Державного земельного кадастру»
Інформували: Левошко Людмила Іванівна – начальник відділу нормативно-грошової оцінки Державного підприємства «Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою»;
Паламарчук Людмила Миколаївна – начальник відділу у Хмільницькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області.
 
Слово для інформування було надано Дмитру Руденку - начальнику Хмільницького відділення поліції.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 1607