Спільне засідання

24 січня  2019 року в малому залі районного Будинку культури відбулось спільне засідання колегії районної державної адміністрації та координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради.

Участь у  спільному засіданні взяв заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк.
 
На засіданні були розглянуті наступні питання:
1. Про підсумки соціально-економічного розвитку району за 2018 рік та основні завдання на 2019 рік.
Доповідав: Буткевич Євгеній Віталійович – голова райдержадміністрації.
 
2. Про основні положення Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні»
Інформувала: Паламарчук Людмила Миколаївна – начальник відділу у Хмільницькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області
 
3. По нормативно-грошову оцінку земель населених пунктів, які потребують актуалізації, відповідно до вимог ст. 18 Закону України «Про оцінку земель та внесення мережі населених пунктів до Державного земельного кадастру»
Інформували: Левошко Людмила Іванівна – начальник відділу нормативно-грошової оцінки Державного підприємства «Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою»;
Паламарчук Людмила Миколаївна – начальник відділу у Хмільницькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області.
 
Слово для інформування було надано Дмитру Руденку - начальнику Хмільницького відділення поліції.
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
 
Переглядів: 1640