Загальні збори уповноважених представників

31 січня 2019 року в приміщенні  Вінницької обласної філармонії ім. М.І. Леонтовича відбулися Загальні збори уповноважених представників – членів Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування. У зборах взяла участь і делегація сільських голів – членів ВОАОМС з Хмільницького району  на чолі з головою районної ради Зоєю Бонсевич.

Розпочав роботу засідання голова обласної Ради, голова Асоціації органів місцевого самоврядування Анатолій Олійник.
«Формат роботи, коли є спільні дії та злагоджена співпраця – виправданий та має майбутнє. Тому хочу подякувати за те, що берете участь у сьогоднішніх зборах, це важливо для роботи Асоціації, – сказав Анатолій Дмитрович. – Нехай 2019 рік та всі наступні роки будуть роками колективних дій, які й надалі будуть сприяти розвитку нашої Вінниччини».
У зборах взяли участь: народний депутат України Сергій Кудлаєнко, заступник голови обласної Ради Михайло Кременюк, заступник керівника виконавчого апарату обласної Ради Інна Кухарчук,  секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський, депутати обласної Ради, голова постійної комісії з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою, євроінтеграції, міжнародного і міжрегіонального співробітництва Лариса Білозір та голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та обласних програм Геннадій Мазур, уповноважені представники – члени Асоціації органів місцевого самоврядування та працівники виконавчого апарату обласної Ради.  
На розгляд було внесено  чотири питання порядку денного. Зокрема, «Про звіт діяльності Асоціації за 2018 рік та завдання Асоціації на 2019 рік», «Про звіт Ревізійної комісії про перевірку статутної діяльності Асоціації за 2018 рік», «Про членські внески членів Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування на 2019 рік», «Про затвердження бюджету Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування на 2019 рік».
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 833