Міжнародний день прав жінок і миру


Шановні жінки!
Щиро, від усієї душі, вітаю вас з чарівним весняним святом  –
Міжнародним  днем прав жінок і миру.

 

Все прекрасне, що є у житті, пов’язане з жінкою. І любов, і сім’я, і народження, і радість. Ми передаємо з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, відданості рідній землі, мові, пісні. Ми прикрашаємо світ красою і даруємо натхнення. Щедрість наших душ зігріває, сила духу – захоплює, краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований.
Проявляючи справжній професіоналізм, високу відповідальність та старанність, жінки невтомно працюють в усіх сферах життєдіяльності. Виконуючи безліч професійних обов'язків, невимушено долаючи кар'єрні сходинки, жінки в той же час встигають мати бездоганний вигляд, бути лагідними мамами, вірними дружинами, справжніми хранительками домашнього вогнища.
   Дорогі матері, сестри, дружини, доньки, колеги, небайдужість до долі України, майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави. Світ стає добрішим, ніжнішим, і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі.
Але в теперішні непрості часи, коли Україна бореться за свою цілісність та незалежність, світ дізнався про нашу силу.  Сьогодні українські жінки стали надійною опорою для батьків, братів, чоловіків та синів, які захищають кордони на сході країни.
Особлива подяка тим жінкам, які сьогодні разом з чоловіками  знаходяться  на передньому краї боротьби за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.
Низький уклін матерям і дружинам, які чекають на чоловіків та синів з фронту, глибоке співчуття тим з них, які втратили рідних. Ви - справжні берегині для Героїв і для всієї України.
Сердечно бажаю усім нам величезного жіночого щастя, любові, добра, міцного здоров’я, невичерпної творчої енергії й упевненості у своїх силах, розуміння, кохання та вірності близьких.
Нехай реалізуються усі  творчі задуми та мрії, нехай вагомими будуть професійні досягнення, нехай глибокою буде повага колег!
А ще — нехай кожен день життя буде світлим і сонячним.
Зі святом!
 
Голова Хмільницької районної ради       Зоя Бонсевич
 
Переглядів: 906