Вітання з Великоднем


Шановні жителі Хмільницького району!
Прийміть найщиріші вітання з Великоднем – воістину величним торжеством перемоги життя над смертю! Це свято покликане утверджувати віру та надію в серці кожного християнина, воно є символом Господньої любові до усього людства.

Світло Христового воскресіння очищує душу, сповнюючи її високими прагненнями, зігріває серце теплом віри та надії, вчить милосердю, прощенню та взаєморозумінню.
 
 Великдень приходить до нас, аби поєднати близьких людей. З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. Тому нехай в цей день також воскресне у наших душах усе найкраще на землі - непохитна віра, щира відданість і вічна любов. Тож і з цими сподіваннями ми направляємо наші молитви до Господа і просимо Його про повернення миру в нашу Україну. Це  найбільше бажання, яке об’єднує нас усіх!
Нехай же вірою у Воскреслого Господа міцніє Україна, а в наших родинах панує добре слово, увага, турбота, щирість і взаємоповага. Хай на цих цінностях зростає достойними громадянами нашої держави українська молодь.
Нехай радісні Пасхальні дні покладуть благодатні початки нових перемог і звершень на нашому життєвому шляху, Чудо Воскресіння Христового надихає на добрі та праведні справи, а Божа опіка та благословення супроводжують у всіх починаннях.
Христос воскрес!
 
Голова районної ради                 З.Г. Бонсевич
Переглядів: 718