Річниця Чорнобильської трагедії


Шановні земляки!
Трагедія, яка сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській атомній електростанції, навічно відбилася на людських долях та серцях. Її наслідки переслідуватимуть нас іще не одне покоління. Дзвони Чорнобиля досі лунають над нами, і від того відлуння серце досі обливається кров’ю. 

Проте Чорнобиль - це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Завдяки самопожертві ліквідаторів аварія стала символом жертовності в ім’я Батьківщини, в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь. Ризикуючи життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу й подальшого розповсюдження радіації.
Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах.
Низько вклоняємось усім тим, хто не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.
Щиро бажаємо всім вам та вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. 
З повагою
Голова районної ради            Зоя Бонсевич
Переглядів: 813