День Конституції України

Фото без опису
Шановні жителі Хмільниччини!
Від імені депутатського корпусу Хмільницької районної ради щиро вітаю Вас з одним із найголовніших державних свят – Днем Конституції України!

День прийняття Основного Закону назавжди увійшов до сучасної історії української державності. Обравши шлях незалежного розвитку і закріпивши це в Конституції, Україна підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати незалежну, соціальну, правову державу. Конституція - це реальна основа розбудови вільної демократичної країни, першооснова формування політичних, економічних та духовних реалій нашого суспільства.
 
За роки, що минули  з часу прийняття Верховною Радою України Основного Закону нашої держави, Конституція стала не просто головним правовим документом, у ній відображені демократичні засади організації держави, політичні та економічні свободи українців, висловлюється суверенна воля  громадян.
 
  Вітаючи  вас з цим державним святом, бажаю міцного здоров’я, щастя, добра,  відновлення миру та стабільності, злагоди й глибокої віри в гідне майбутнє рідного краю та України!
  Хай нинішнє свято наповнить наше життя невичерпною енергією, надасть усім нам наснаги, сил і впевненості у всіх добрих справах на благо всіх територіальних громад.
 
З повагою
голова районної ради                                   Зоя Бонсевич
 
Переглядів: 1062