Відкриття відділення екстреної медичної допомоги

1 жовтня 2019 року в Хмільницькій центральній районній лікарні відбулося відкриття нового відділення екстреної невідкладної медичної допомоги, яке розмістили в колишньому неврологічному відділенні, де є окремий під’їзд до дверей та облаштовано пандус для людей з обмеженими фізичними можливостями.

У новому відділенні екстреної медичної допомоги працюватимуть дві медсестри та дві санітарки, збільшиться штат лікарні. В одному приміщені знаходиться травмпункт і протишокова палата, де вкрай важкого хворого можна реанімувати. У відділенні є окремі оглядові палати як для дорослих, так і для дітей. Є також оглядова акушерсько-гінекологічна палата. В цьому ж приміщенні знаходиться кабінет СКТ.
 
На відкриття відділення завітали заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк, начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ольга Задорожна, а також заступник голови Хмільницької районної ради Анатолій Войцещук, перший заступник голови Хмільницької райдержадміністрації Павло Горбатюк, заступник голови райдержадміністрації  Микола Чикотун.
 
Заступник голови районної ради Анатолій Войцещук подарував від районної ради для відділення дефібрилятор. Перший заступник голови Хмільницької райдержадміністрації Павло Горбатюк, вітаючи головного лікаря Василя Залецького і весь медичний персонал, вручив від райдержадміністрації два інфузійних насоси. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 993