Хмільницьке бюро правової допомоги інформує

Сьогодні, в рамках Всеукраїнського тижня права ,   проведено робочу зустріч з начальником відділу у Хмільницькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Паламарчук Людмилою Миколаївною. Тема зустрічі: «Внесення відомостей до Державного земельного кадастру про земельні ділянки, право на які виникло до 01.01.2013 року». Тема є досить актуальною, адже реєстрація земельних ділянок в Державному земельному кадастрі забезпечує гарантування захисту права власності (користування) на землю.

В приміщенні Хмільницького бюро правової допомоги Паламарчук Людмила здійснювала надання безоплатної правової допомоги з питань реалізації і захисту прав в сфері земельних відносин. За юридичними консультаціями  звернулися три громадянина, мешканці Хмільницького району, які отримали вичерпні відповіді на свої питання.
Організовано запис спільного виступу на хвилях КУ «Хмільницьке районне радіомовлення» на тему : «Земельна реформа в Україні».
Проведено вуличне інформування жителів та гостей м. Хмільника щодо  земельної реформи в Україні.
Всі бажаючі отримали буклети системи безоплатної правової допомоги та інформаційні матеріали відділу у Хмільницькому районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 1230