Різдво Христове


Дорогі земляки – жителі Хмільницького району!
Від імені депутатського корпусу Хмільницької районної ради та від себе особисто щиро вітаю вас з величним, прекрасним та радісним святом – Різдвом Христовим!

Цього особливого та зворушливого дня, коли у світ в образі Дитятка приходить Спаситель, народжуючись задля того, аби визволити нас із полону гріха, ми завжди очікуємо із нетерпінням. Адже саме на Різдво здійснюються найзаповітніші мрії та відбуваються дива. 
  Це свято сповнює наші душі добром та надією, вірою в те, що світло і правда завжди переможуть. Нехай цьогорічне Різдво стане для нашої неньки-України початком нової дороги в мирний щасливий рік. 
Хай світло Різдвяної зорі об’єднає всіх нас – і тих, хто зустрічає свята у колі найрідніших та найближчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки береже нас від війни. Молимо Бога, аби якнайшвидше повернувся живим та неушкодженим до родини кожен воїн.
У ці дні звідусіль з’їжджаються додому рідні та близькі. Кожна сім’я перебуває в очікуванні добра, щастя та зустрічі із найдорожчими людьми. На святковому столі оберегом горить різдвяна свіча, як символ любові до ближнього, єднання та злагоди.
Тож нехай об’єднаються в прийдешньому році всі добрі починання і звершення заради майбутнього нашої України! Нехай в кожен дім прийдуть мир, щастя і благополуччя! Хай свята будуть радісними, а кутя смачною, а оселі сповнені теплом та любов’ю!
 
Христос народився! Славімо Його!
 
З повагою
Голова районної ради                         Зоя Бонсевич
 
 
 
 
Переглядів: 1158